Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Moonchild don't cry
When moon rise, it's your time.

— RM, moonchild —

sadlyflavored

Nimeni on sadlyflavored. Tai, nimimerkki täällä, oikea nimeni löytyy muun muassa Skamin hahmojen joukosta. Olen elänyt Maassa 16 vuotta, osan niistä vuosista iloisena, osan surullisena ja osan epätiedossa. Horoskooppini on jousimies, olen siis syntynyt loppuvuodesta, talvella. Kirous sinänsä, joudun viettämään syntymäpäiväni pimeän ja kylmän aikaan. Sen lisäksi, että olen aina ollut kaikkialla se nuorin, myös lyhyin. Huikeat 155 senttimetriä eivät vakuuta ihmisiä, olen saanut kuittailuja pituuestani moneen otteeseen. Nuoret nykyään kun on niin pitkiä :'-(.

Olen "myöhäinen" teini, nuori, kokematon. Tyhmä ja huoleton. Yritän ymmärtää vaikka en ymmärtäisi, suutun helposti, saatan vaihtaa mielipidettä ja mielialaa sekunneissa, en oo löytäny paikkaa tässä maailmassa, en tiiä mitä haluan tehdä tulevaisuudessa, pienempänä halusin olla kampaaja mutta hyvä kun osaan itselleni letin tehdä. Haluisin pysyy ikuisesti sellaisessa välitilassa, jolloin ei oo lapsi, mutta ei aikuinenkaan.
 

Rakastan musiikkia, RM 'mono' -mixtapea, teetä (spiLLING THE TEA), pikanuudeleita, nappikuulokkeita (niitä joissa on ne korvasovitteet), ulkomaalaisille jutustelua, kpop memejä, lame vitsejä, sellaisia kirjoja joita normaalit ihmiset kutsuu tiiliskiviksi, sitä harvinaista hetkeä kun oot ainut matkustaja bussissa, kirjoittamista, psykologiaa, filosofiaa, kaikkea yliluonnollista, kauhutarinoita, sitä kun jaloista menee tunto pakkasella ja sisätiloissa se kaikki veri palautuu takaisin uh ah.

Vihaan kiusaamistaduh, nuuskaa, kouluaamuja, liikaa pessimistisyyttä, sunnuntaita, matemaattisia aineita, se kun joku yrittää jutella sun kanssa kun selvästi kuuntelet musiikkia tai oot omissa maailmoissas, frendien luona heräämistä, eläinrääkkäystä, ahdasmielisyyttä, hellettä.

©2019 INTRÉPIDE - suntuubi.com