Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

When tomorrow comes
How different it's going to be?

— RM, tokyo 가사 

 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 09:02
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Vastaus:

Joo täälläkin on eletty jonkinlaisessa horroksessa. Kesää odottelen mielelläni, kunhan ei samanlaisia helteitä tule kuin viime kesänä niin kaikki on hyvin xd Toivottavasti töiden kanssa menee hyvin, keväällä todellakin on sellainen ihme puristus päällä ja kaikkea pitäisi tehdä ja saada valmiiksi.

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervisto.org/

23.02.2019 17:03
Hei! Käviskö linkinvaihto? :)

Vastaus:

Todellakin, tulen sinne vastailemaan! ^^

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:25
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Vastaus:

Joo Maaliskuu tuli ja Maaliskuu meni, pitää oikeesti vähän tsempata näiden kaa hehe...
Mä kävinkin lukemassa sitä sun novellia ja todella kiva oli! Hyvä että joku ees on sellaisen saanut julkaistua x3 Englanniksi mun pitäs muutenkin vähän enemmän tekstejä lukea, kivaa vaihtelua siis tuo siun novelli omalla kohdallani.

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:53
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Vastaus:

Oijoi tämä on hiukan noloa kun näin Huhtikuussa vastaan köh köh :D
Mutta siis, hyvinhän täällä ainakin nyt menee ja varmasti meni Helmikuussakin! Ehkä en nyt omaa linkkarikirjettäni Helmikuun osalta sinne pistä, mutta kiva että sielläkin kaikki on hyvin!


Nimi: oh yeah yeah
Kotisivut: http://www.youtube.com/watch?v=7fFSupGfZME/

26.01.2019 21:28
oh yeah yeah

Vastaus:

oh yeah yeah mä tiiän mis asut 8)

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

13.01.2019 16:42
Linkinvaihto käy! Täällä myös ihana ulkoasu! <3

Vastaus:

Kiitos~ Lisään tiedät!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

12.01.2019 18:52
Tarinamökki ryhtyy mielellään linkinvaihtoon kanssanne! Lisäsin linkkinne ja toivon teidän lisäävän meidän linkkimme kahden viikon kuluesssa. Ihanat sivut täälläkin! ;)

Vastaus:

Mahtavaa, lisään teidät heti! :)
ʲᵃ ᵏᶦᶦᵗᵒˢ ʰᵉʰ

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

12.01.2019 15:42
ah, tuli heti kylmät väreet ku tokyo alko soimaan :D <3 (olin etusivulla koko kappaleen ajan heh) rakastan tota kappaletta! vaikutat tosi kivalta ja nää sivut on ihan törkeen nätit! kelpaisiko linkinvaihto? :)

Vastaus:

Apua kiitos todella paljon kehuista ^-^!! Ja kiva että musiikki oli mieleen, sitä varten sinne pistin kun on niin ihana kappale kyseessä. Saa ihmiset pysähtymään (toivottavasti) hetkeksi heh.
Tulen vielä vastaamaan sinne ➜

©2019 INTRÉPIDE - suntuubi.com